четвртак, мај 12, 2016

2015-05-12: Други дан 31. фестивала МАДЕС

ОШ “Радомир Лазић” – Азања “Со вреднија од злата”, режија: Игор Радовановић
ОШ “Херој Радмила Шишковић” - С.Паланка “Гадан вирус штрумфитис”, режија: Мирослав Михајловић
ОШ “Радомир Лазић” – Азања “Со вреднија од злата”, режија: Игор Радовановић
ОШ “Херој Радмила Шишковић” - С.Паланка “Гадан вирус штрумфитис”, режија: Мирослав Михајловић

Нема коментара:

Фестивал "Мала дечија сцена"